ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ
Ιστορικό

Ιστορικό

    Η τεχνική, κατασκευαστική εταιρεία Ktistor, κλείνοντας 30 χρόνια πορείας στο χώρο, καταγράφει στο ιστορικό της πληθώρα κατασκευών έργων, με μεγάλη επιτυχία. Η πολύχρονη παρουσία της στο χώρο, τη βοήθησε να αποκτήσει υψηλού επιπέδου οργάνωση σε όλες τις εκφάνσεις του κλάδου των κατασκευών. Στο κατασκευαστικό επίπεδο, η Ktistor όλα αυτά τα χρόνια, σχεδιάζει, προγραμματίζει και υλοποιεί έργα, που διασφαλίζουν την ποιότητα ζωής του πελάτη της.
Τεχνογνωσία

Τεχνογνωσία

Η άριστη τεχνογνωσία μαζί με την άρτια τεχνική κατάρτιση των στελεχών αλλά και των συνεργατών μας, είχε σαν αποτέλεσμα την υλοποίηση έργων με χαρακτηριστικά γνωρίσματα, που την κατέστησαν γνωστή στο χώρο, όπως:
  • η απόλυτη αξιοποίηση των τ.μ. του κάθε διαμερίσματος χωρίς «χαμένους χώρους»
  • η εργονομία των χώρων
  • η αρμονία μεταξύ αρχιτεκτονικής και πρακτικότητας, τόσο στο κτίριο όσο και σε κάθε διαμέρισμα χωριστά
  • η ποιότητα των κατασκευών με αξιοθαύμαστη ανθεκτικότητα στην πάροδο του χρόνου
  • η aftersales δυναμική των κατασκευών
  • η συνεχής και αδιάκοπη επίβλεψη των έργων
Δραστηριοτήτες

Δραστηριοτήτες

Ο κύκλος εργασιών μας περιλαμβάνει πλήθος δραστηριοτήτων. Από την ανάπτυξη ακινήτων, την κατασκευή κτιρίων, τις επεμβάσεις και ανακατασκευές σε παλιά κτίρια, Η ομάδα των συνεργατών μας είναι στελεχωμένη με επιστήμονες από όλο το φάσμα των υπηρεσιών του κατασκευαστικού κλάδου και της διαχείρισης ακίνητης περιουσίας (αρχιτέκτονες, πολ. Μηχανικοί, μηχανολόγοι, τοπογράφοι, λογιστές, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι κτλ.). Έτσι έχουμε αποκτήσει εμπειρία και γνώσεις που περνάνε από έργο σε έργο ώστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας.
μελετάμε

μελετάμε

σχεδιάζουμε

σχεδιάζουμε

κατασκευάζουμε

κατασκευάζουμε